Minecraft Nether portál: hogyan készíts egy Nether portált a Minecraftban

Így készíthetsz Nether portált és utazhatsz más dimenziókba a Minecraftban

Minecraft Nether portál: hogyan készíts egy Nether portált a Minecraftban

Mi az a Minecraft Nether portál? Ez a természetfeletti portál egy átjáró a világok között, amely elválasztja az overworldöt (az általunk ismert Minecraftot) a Nether dimenzióktól (egy fenyegető, ellenséges mobokkal teli pokoltér). Ha be akarsz jutni a Netherbe, az egyetlen bejárat ezen a baljós lila ajtón keresztül vezet, szóval, hogyan használhatod a Nether portált, hogy a Netherbe utazz?

Miután elkészítetted a Nether-portál dizájnodat, használhatod, hogy teleportálj a Netherbe. Ehhez egyszerűen lépj be a portálba, és négy másodperc múlva egy lávával és szörnyekkel teli pokoli tájra kerülsz. A legtöbb Minecraft mob és egyéb tárgy képes belépni vagy kilépni a Nether portálon a Minecraftban, kivéve a Minecraft wither és az ender sárkányt - ezek határozottan nem a Minecraft napos oldalára valók.

Kevés okod van arra, hogy Minecraft Nether portált építs, mivel nagyon szereted az időt azzal tölteni, hogy ki kell küzdened magad a ragacsos helyzetekből. Ellenséges mobok, például ghastok, csontvázak és zombi disznóemberek szállnak rád, miközben átkelsz a láva hullámain ebben a barlangi környezetben. Van azonban nem kevés ok, amiért érdemes meglátogatni ezt a rettegéssel teli dimenziót. Ez egy forró pont a kézműves nyersanyagok, például a Minecraft netherite számára, és ha van reményed a legkeresettebb tárgyak, a Minecraft jelzőfény elkészítésére, akkor be kell ugranod a Netherbe, és fel kell szedned néhány dolgot. Szóval, íme, hogyan juthatsz el a Netherbe a Minecraftban egy portál segítségével.

MINECRAFT NETHER PORTÁL DIMENZIÓK


Mik a Minecraft Nether portál méretei? 12-14 obszidiántömböt kell beszerezned ahhoz, hogy létrehozd a Nether portált, ami egy téglalap alakú, minimum 4×5, maximum 23×23 méretű portál. Az obszidián bányászatához szükséged lesz egy gyémánt csákányra - ez az egyetlen eszköz, amivel obszidiánt bányászhatsz, és bár van néhány megoldás, ezek nem igazán érik meg az idődet - csak szerezz előbb néhány Minecraft gyémántot.

Szükséged lesz továbbá kovakőre és acélra, hogy létrehozd a Nether portált, ez fogja elkészíteni az ajtó "kitöltését". Először is, helyezd el az obszidiántömbjeidet egy téglalapba, ahogy alább látható (a sarkokat nem kell kitöltened). Ezután kovakővel és acéllal hozzon létre tüzet, hogy kitöltse az üreges ajtónyílást, amely egy áttetsző, lila trutymót bocsát ki magából - bájos. Az örvény foltjai az ajtó mellett fognak lebegni, de ne aggódj, ez teljesen biztonságos - ami a túloldalon van, az az, ami miatt aggódnod kell.

MINECRAFT NETHER PORTAL UTAZÁS
Nincs jó vagy rossz hely a Minecraftban a Nether-portál építésére, de nem olyan egyszerű, mint a dimenzióugrálás portálról portálra - a Minecraft Nether-portál utazásának megvannak a maga furcsaságai. Amikor belépsz a vadonatúj portálodba az Overworldben, a legközelebbi rokon portálhoz utazol a Netherben, és ha nincs a közelben, akkor egy új portált hoz létre.

Így hozhatsz létre tehát egy Minecraft Nether portált és utazhatsz a Netherbe. Ha a portálod megsérül, miközben a Netherben vagy, egy gazember Ghast tűzgolyójától, bármikor megjavíthatod, de extra védelem érdekében hasznos, ha a portálodat szilárd anyaggal, például macskakővel vagy kővel véded. Ha szükséged van segítségre a Netherben való védekezéshez, nézd meg a Minecraft szigony beszerzéséről, a Minecraft pajzs építéséről és a Minecraft üllő használatáról szóló útmutatónkat, hogy fegyvereket készíts a találkozó ellenséges mobok elleni harchoz.

Mi a reakciód?

like
6
dislike
0
love
4
funny
2
angry
3
sad
0
wow
4