A Minecraft sztárja, Dream bejelentette az utolsó Manhunt videó időpontját és időpontját

Ismét eljött az évnek ez az időszaka. A Minecraft sztárja, Clay "Dream" most jelentette be a YouTube-on egyre népszerűbb "Minecraft Manhunt" sorozatának következő bejegyzését. Egy tweetben, amely a fél Twittert őrületbe kergette, Dream bejelentette, hogy ez a Manhunt lehet, hogy az utolsó lesz.

A Minecraft sztárja, Dream bejelentette az utolsó Manhunt videó időpontját és időpontját

A Minecraft Manhunt már több mint két éve a Minecraft tartalmak csúcsa a YouTube-on. Amióta az első videó 2019 decemberében megjelent, a sorozat számos videója a Dream YouTube-csatornájának legnézettebb tartalmaivá vált. A sorozatban Dream a barátai egy csoportjával száll szembe, akik csapatként működnek, és megpróbálják megölni őt, mielőtt legyőzné a játékot, azaz megölné az Ender Dragon-t.

A sorozat legutóbbi videójának premierje 2021. december 2-án volt, így a rajongók már több mint két hónapja várják az új részt. Dream folyamatosan keresi a módját annak, hogy a Manhunt-videókban még magasabbra emelje a tétet, ezért hatalmas a hype körülöttük. Ebben a cikkben a játékosok mindent megtudhatnak a következő Manhunt videó megjelenéséről.

"A végső Manhunt?": Dream tweetet posztol a végső Minecraft Manhuntról


A 22 éves YouTuber a tweetjéhez egy képet is posztolt, amelyen egy olyan illusztráció látható, amelyen őt üldözik barátai és Minecraft-streamelőtársai, George "GeorgeNotFound", Darryl "BadBoyHalo" és Nick "Sapnap", miközben Antfrost egy End Spike-ra mászik fel, a háttérben pedig az Ender Dragon szárnyal és üvölt.

A plakátnak szánt képből kiderült, hogy a videó megjelenésének dátuma február 26., szombat. A videó premierje élőben 14:00 PM PST/ 5:00 PM GMT/ 6:00 AM PHT-kor lesz. A közelgő videó a Minecraft Manhunt sorozat 26. teljes videójaként fog szolgálni.

A sorozat videóinak minden egyes szakaszában eggyel nőtt az Álmot üldöző játékosok (az úgynevezett Vadászok) száma. A sorozat egy Vadászzal indult, akit GeorgeNotFound alakított, és a következő videó közeledtével egy félelmetes Vadászcsapat állt össze.

Az adrenalin és a bizonytalanság, amely minden embervadász videót körülvesz, az, ami a rajongókat vonzza. A sorozat népszerűségét jól mutatja, hogy a Dream csatornáján a legnézettebb videó a "Minecraft Speedrunner VS 3 Hunters GRAND FINALE", amely azóta több mint 108 millió megtekintést és több mint 4 millió like-ot gyűjtött össze.

Dream bejelentésére számos tartalomkészítő, például TommyInnit és Seepeekay, valamint más játékosok is reagáltak. Még Sapnap is bekapcsolódott egy saját tweet-tel. Amikor Tommy megkérdezte Dreamtől, hogy tényleg ez volt-e az utolsó, Dream azt válaszolta, hogy igen, és azzal viccelődött, hogy Tommy "törölt", mint a hatodik Hunter.

Néhány rajongó azt találgatta, hogy ez valójában nem az utolsó Manhunt volt.

Ahogy közeledik az új videó megjelenési dátuma, a játékosok biztosan türelmetlenül várják, hogy Dream ezúttal milyen új trükköt vagy mechanikát talál ki. Mivel a legutóbbi meccs az ő vereségével végződött, biztos, hogy ezúttal döntő győzelemre készül.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0