Mostantól használhatod a Végtelen Kesztyűt a Minecraftban

A KNKevin által készített Infinity Gauntlet mod lehetővé teszi, hogy megépítsd a Marvel végső erőforrását mindössze néhány nemesfém, ékszer és egy csipetnyi vöröskő segítségével.

Mostantól használhatod a Végtelen Kesztyűt a Minecraftban

Persze, a Minecraftban bármit megépíthetsz, de ez nem olyan jó, mint a valóság, a tér, az idő, az elme és a hatalom elemeinek teljes irányítása. Szerencsére a köztetek lévő leendő Thanosoknak lehetőségük van a Minecraft modok segítségével felszabadítani a Végtelen Kesztyű erejét. Mennyibe kerül? Csak egy kis letöltés, mint kiderült.

A KNKevin által készített Infinity Gauntlet mod lehetővé teszi, hogy megépítsd a Marvel végső erőforrását mindössze néhány nemesfém, ékszer és egy csipetnyi vöröskő segítségével. Az offhand slotodba kerül, és egy jobb klikkeléssel használhatod. A fél világodat nem tudod kipattintani a létezésből, de mind az öt követ egyenként használhatod.

A Reality például minden közeli ellenséges mobot passzívvá változtat, vagy a lövedékeket denevérré változtatja. Meg tudod fagyasztani az időt, tudod irányítani a mobokat az elméddel, és tudsz portálokat építeni, hogy egy szempillantás alatt teleportálj a helyszínek között. Ha pedig egyszerűbb képességekre vágysz, még egy hatalmas sugárhoz is hozzáférhetsz, amely mindent felrobbant, amihez hozzáér.

Az Infinity Gauntlet modot a Planet Minecrafton keresztül szerezheted meg. A használatához az 1.17-es verzióra lesz szükséged.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
0