Optifine Minecraft 1.19 frissítés: Hogyan tölthető le, fájlméret, telepítési útmutató és még sok minden más

Végre megjelent az Optifine mod a Minecraft 1.19-es frissítéséhez. Mióta a Mojang június 7-én ledobta a The Wild frissítést, sok játékos szerette volna a játékot a híres grafikai és teljesítmény moddal játszani.

Optifine Minecraft 1.19 frissítés: Hogyan tölthető le, fájlméret, telepítési útmutató és még sok minden más

Sajnos a mod nem volt kész a legújabb játékverzió támogatására. A fejlesztők azonban végre kiadtak egy új, frissített modot, amely működni fog a játék 1.19-es verziójával.

Az Optifine az egyik leghíresebb mod a Minecraftban. Nagymértékben javítja az általános grafikai teljesítményt, miközben a játék eredeti kinézetét megtartja. Segít továbbá gyorsabban betölteni a darabokat és drasztikusan növeli az FPS-t. A játékosok akár különböző shadereket is letölthetnek és telepíthetnek a modon keresztül.

Az Optifine for Minecraft 1.19 frissítés letöltése, telepítése és használata

Hogyan tölthető le a mod?

Mivel ez a mod rendkívül híres, könnyen elérhető a hivatalos weboldalukon. A játékosok felkereshetik a weboldalt, és a 'Letöltések' fülre kattinthatnak. Ott a felhasználók megtalálják a mod legújabb verzióját a Minecraft 1.19 frissítéshez. A mostani verzió a 'HD U H8' nevet fogja viselni. Ahogy a fejlesztők finomítják a modot, újabb verziók is letölthetők lesznek.

A játékosoknak a 'Letöltés' gomb helyett a '(Tükör)' gombra kell kattintaniuk, mivel az közvetlenül a mod fő letöltési oldalára fogja őket eljuttatni. Amint az új oldal betöltődik, a játékosok egyszerűen a 'Download' gombra kattintva elmenthetik a .jar fájlt. A fájl mérete 6,41 MB lesz, ami viszonylag kicsi a játék többi modjához képest.

Ne feledd, a játékosoknak frissített java szoftverrel kell rendelkezniük a számítógépükön a .jar fájlok futtatásához.

Hogyan kell telepíteni?

Miután letöltötték a legújabb mod fájlt, a játékosok egyszerűen megnyithatják azt. Megjelenik egy párbeszédpanel, ahol a szoftver megmutatja, hogy a mod automatikusan települ a számítógép fő játékmappájába.

Ha a fájl elérési útvonala helyesen a '.minecraft' mappát célozza meg, a játékosok egyszerűen megnyomhatják a 'Telepítés' gombot. A szoftver az összes szükséges modot átviszi a játékba.

A mod megnyitása és használata

Miután a mod telepítésre került, a játékosok megnyithatják a hivatalos játékindítót, és a Java Edition fülre léphetnek.

Ott a telepített verziók legördülő listájában látni fogják a játék Optifine verzióját. Ha nem találják a moddolt verziót, akkor a 'Installációk' fülre léphetnek, és létrehozhatnak egy új verziót, ha a verziólistában rákeresnek az 'optifine mod'-ra.

A kiválasztás után a játékosok egyszerűen megnyithatják a moddolt Minecraft 1.19 frissített változatát, és a szokásos módon játszhatnak a játékkal. Azok, akiknek FPS-problémáik vannak, azonnal észre fogják venni a teljesítmény javulását.

A játékosok a videóbeállításoknál további opciókat és lapokat is találnak a játék grafikájának és teljesítményének finomhangolásához.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
1