Hogyan lehet túlélni és nyerni a Minecraftban a pillager előőrsben

A Pillager előőrsök egyike a Minecraft számos természetesen generált építményének. Ezek a félig ritka építmények szinte minden biomban generálhatók (kivéve a barlangi biomokat). Bár rengeteg veszélyes fosztogató lakja őket, nem ezek a legnehezebben meghódítható struktúrák. Az új játékosok számára azonban ijesztő élmény lehet.

Hogyan lehet túlélni és nyerni a Minecraftban a pillager előőrsben

A fosztogatók előőrsei kis toronyszerű, háromszintes építmények. Bár maga az építmény lehet, hogy üres, az összes fosztogatót megtaláljátok kívülről. Készenlétben vannak számszeríjak és fejszék, így az új játékosoknak mindig fel kell készülniük, mielőtt bemennek az építménybe és harcolni kezdenek.

A túlélés és a győzelem módja a Minecraft pillager előőrsben

Megtartandó tárgyak
Egy pillager előőrs kifosztása nem rendkívül nehéz feladat. A játékosok egyszerűen berohannak az előőrsbe, zsákmányolnak, és elszaladnak. Néha azonban a fosztogatók elözönlik a játékosokat, és mindegyikkel meg kell küzdeniük, ezért íme néhány tárgy, amit érdemes kéznél tartani:

  • Teljesen elvarázsolt vas/gyémánt páncél.
  • Elvarázsolt kard és fejsze
  • Pajzs
  • Vizes vödör
  • Rengeteg élelem

Harcoló fosztogatók


A fosztogatók ellen kétféleképpen lehet harcolni, attól függően, hogy milyen fegyvert használnak. Ha nyílpuskát használnak, a legjobb, ha továbbra is közelharci fegyverrel támadsz rájuk, mivel időbe telik, amíg újratöltenek. Míg, ha fejszét használnak, a játékosoknak pajzzsal kell védeniük a támadásaikat, és meg kell találniuk a megfelelő időt a visszatámadásra.

Rengeteg van belőlük az előőrs közelében, ezért a játékosoknak mindig pajzsot kell használniuk, és folyamatosan ételt kell enniük, amikor csak idejük engedi. Ez megakadályozza őket abban, hogy egyszerre több sérülést is elszenvedjenek.

Egyenesen a zsákmányért

Ha a játékosok kizárólag a zsákmányt akarják megszerezni az építményből, és nem akarnak rengeteg fosztogatóval harcolni, akkor a legjobb, ha egyszerűen elsprintelsz mellettük, és az előőrs felé tartasz. Amint a játékosok megtalálják az előőrsöt, meg kell találniuk a főbejáratot, és futásnak kell indulniuk, mivel a fosztogatók aligha fogják tudni eltalálni őket futás közben.

Amint a játékos belép az előőrsbe, lezárhatja a bejáratot, hogy megakadályozza a fosztogatók bejutását. Ezután felmehetnek a legfelső emeletre, és zsákmányolhatnak a ládából. Bár a zsákmány az építményben nem a legjobb, még mindig találhatnak néhány hasznos tárgyat.

Az előőrs felgyújtása

Ha a játékosok az előőrs kifosztása után egy kicsit szórakozni akarnak, felgyújthatják az egész építményt. Ha ezt megteszik, észreveszik, hogy az építmény főként sötét tölgyfa deszkákból áll. Fel lehet égetni tűzkővel és acéllal vagy TNT-vel. Miután az egészet felgyújtották, a játékosok egy vizes vödör segítségével le tudnak szállni az építményről, és elroboghatnak.

Mi a reakciód?

like
8
dislike
0
love
2
funny
0
angry
0
sad
1
wow
5