Az 5 legjobb tipp a Minecraft óceáni emlékműben való győzelemhez

A Minecraft világában rengeteg titkos építményt fedezhetnek fel a játékosok, és ezek egyike az óceáni monumentum. Az óceáni monumentum az egyik legnehezebb struktúra, ahová el kell menni és fel kell fedezni. Az emlékmű meghódításához a játékosoknak megfelelően fel kell készülniük.

Az 5 legjobb tipp a Minecraft óceáni emlékműben való győzelemhez

Mint a játékosok tudják, az óceáni emlékművekben mindig rengeteg őrző nyüzsög, akik abban a pillanatban támadhatnak, amikor a játékosok az emlékmű közelébe érnek. Az óceáni emlékműbe való belépés és a győzelem trükkös lehet. Azonban a megfelelő eszközökkel és egy meghatározott stratégiával a játékosok megölhetik az összes őrzőt és három idősebb őrzőt, és meghódíthatják az emlékművet.

Top 5 tipp az óceáni monumentum megnyeréséhez a Minecraftban

Bár számos módja és fegyvere van, amivel a játékosok győzni tudnak, íme az 5 legjobb tipp a Minecraft óceáni monumentumának megnyeréséhez.

5) Használj elvarázsolt szigonyt


Az elvarázsolt szigony egy kiváló fegyver, amelyet a játékosok használhatnak az óceáni monumentumban való harc során. Jó elvarázsolással a szigonyok visszatérhetnek a játékoshoz, és halálos károkat okozhatnak az őröknek.

4) Vízlégző bájitalok használata


A Minecraftban számos hasznos bájital van, amelyeket a játékos harc közben használhat. Az óceáni műemlékek esetében a légzés a legfőbb probléma, amivel a játékosok szembesülhetnek. több vízlégző bájital segíthet abban, hogy az óceáni műemlékben maradjanak, és egy csapásra legyőzzék az őrzőket.

3) Axolotl sereget építeni


Az axolotlok a legaranyosabb ragadozók, amelyek nemrég kerültek be a játékba a Barlangok és sziklák frissítésekkel. Ezek a mobok minden víz alatti mobot megtámadnak, beleértve az őrzőket és az idősebb őrzőket is. Ha a játékosok elnyerik a bizalmukat, akkor a játékosokkal együtt harcolhatnak az ellenséges mobok ellen.

2) Használd a Conduitokat


Sok játékos általában vezetéket használ, miután legyőzték az óceáni emlékművet, és prismarin blokkokat vesznek el belőle. Azonban a konduktorok elkészíthetők és stratégiailag elhelyezhetők az óceánmonumentum belsejében, hogy a játékosok megkapják a harc során az erejét. Kereshetnek egy megfelelő helyet a vezetékek működéséhez, és aktiválhatják őket.

1) Törd meg az őrző látóterét.


Ez egy rendkívül hatékony módja annak, hogy az óceáni emlékműben úgy győzzünk, hogy még csak kárt sem szenvedünk az őrzőktől. Az őrzők csak azután támadnak a játékosokra távolról, hogy a szemükkel töltik fel a lézerüket. Ha a játékosok folyamatosan mozognak, és megszakítják a látóvonalukat, akkor nem tudják megtámadni a játékost.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
3
funny
3
angry
0
sad
0
wow
2