Az 5 legmeggyőzőbb mod a Minecraft 1.19-hez

A Minecraft egy olyan játék, amelyet szinte teljes egészében a modjai építenek fel. Amikor a közösség megunta az alapjátékot, a modok új és izgalmas tartalommal bővítették, és meghosszabbították a játék élettartamát. A modok talán a játék tartós népszerűségének elsődleges okai.

Az 5 legmeggyőzőbb mod a Minecraft 1.19-hez

Bár az alább felsorolt modok közül egyik sem rossz mod, de vagy nem a legjobban vannak megvalósítva, vagy nem egészen olyanok, mint amilyennek szánták őket.

5 mod, ami nem egészen a megfelelő a Minecraft 1.19-ben
5) XP Tomes

Papíron az XP Tomes egy remek mod. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az XP-jüket könyvekbe mentse, hogy később felhasználhassák, és biztonságban legyenek attól, hogy elvesznek, ha a játékos szerencsétlen véget érne.

A mod legnagyobb hátránya azonban az, hogy vizuálisan nem a legvonzóbb módja az XP tárolásának. A játékosok ezeket a könyveket ládákban is tárolhatják, amelyek szépen néznek ki, ha kinyitják őket, és a játékosok láthatják az összes könyvet. Azonban nem rendelkeznek ugyanazzal a jelenléttel, mint néhány más XP-tároló mod.

Egy másik hátránya, hogy negatívan befolyásolja a játék nehézségét. A halálnak van néhány hátulütője, ami azt jelenti, hogy van néhány ok arra, hogy a játékosokat fenyegető veszélyekkel törődjenek. Az, hogy nem kell aggódni az XP miatt, csökkenti a nehézséget, ami miatt a halál sokkal kevésbé számít.

4) GraveStone Mod

Ez a mod nem alulmúlja a hozzáadott funkciókat vagy a kivitelezést. Halála után a játékosok egy sírt hagynak maguk után, amelyet meglátogathatnak, és begyűjthetik az összes tárgyat, amely a nem módosított játékban a földre esett volna.

Ennek a modnak az a lehengerlő része, hogy drasztikusan befolyásolja a játék nehézségét. A Minecraft már így is egy nagyon könnyű játék. Az elvarázsolt páncélokkal a játékosokat csak az új Warden fenyegeti, ami azt jelenti, hogy az egyetlen valódi fenyegetés az, hogy haláluk esetén elveszítik ezeket az erős tárgyakat.

Ha ezt az utolsó valódi fenyegetést is elveszik, a játék unalmassá válik, mivel tényleg semmi sem fenyegeti a játékost, beleértve a halált is.

3) Bad Mobs

A Bad Mobs egy olyan mod, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szerkesszenek egy konfigurációs fájlt, és kiválasszák azokat a mobokat, amelyek természetesen spawnolhatnak a világban. Ennek a modnak a fő negatívuma ugyanaz, mint a listán szereplő többi modnak: a nehézségre gyakorolt negatív hatása.

A játékosok ezzel a moddal eltávolíthatják az olyan mobokat, mint a creeperek vagy a ghastok, amelyek kulcsfontosságúak a játék nehézsége szempontjából. Eltávolításukkal az amúgy is könnyű játék még könnyebbé válik.

2) More overlays

A More Overlays egy olyan mod, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a világukon átkapcsolják az overlayeket, amelyek több információt adhatnak nekik. Például vannak kapcsolók a chunk határokhoz és a tárgyak leltárának kereséséhez.

A legproblémásabb kapcsoló a fényszint kapcsoló. Míg ez az információ az F3 menüben látható, ez a kapcsoló lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lássanak minden olyan blokkot, amelyen ellenséges mobok spawnolhatnak. Ez elveszi a kockázatot egy új bázis vagy épület meggyújtásakor, és megfosztja a játékosokat a világ felfedezésének izgalmától.

1) Explorer's Compass

Az Explorer's Compass mod egy olyan mod, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan iránytűt készítsenek, amely bármely megadott játékbeli építmény felé mutat.

Ennek a modnak a legnagyobb negatív eleme, hogy negatív hatással van arra, amit ki akar egészíteni: a felfedezésre. A felfedezésben az ismeretlen felfedezése a szórakoztató, és ennek a modnak a használatával a játékos pontosan tudja, hogy mit fog találni, és milyen messze van; ez teljesen tönkreteszi a játék felfedezési aspektusát.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
2