A Mojang bemutatja az új Minecraft Legends trailert

A Minecraft Legends címmel most jelent meg egy trailer a játékról, amely a tervek szerint 2023-ban jelenik meg. Ez egyike azon nagyon kevés megjelenéseknek, amit a Mojang adott a játékhoz.

A Mojang bemutatja az új Minecraft Legends trailert

A Legends-et idén júniusban jelentették be, így sok Minecraft játékos talán még nem is hallott róla. A fejlesztők eddig csak néhány játékot készítettek, köztük a Minecraft Dungeons-t, így ez izgalmas.

Az új trailert a Legends hivatalos fiókja osztotta meg a Twitteren. Nézzétek meg alább.

Minecraft Legends új trailer: Mit árul el a játékról?


A Legends egy valós idejű akció-stratégiai videojátéknak számít. Ennek fényében íme a legújabb trailer:

A játékban a malacok a fő ellenfelek, mivel a Nether azzal fenyeget, hogy elfoglalja az Overworldöt. A Mojang a következőképpen írja le a játékot:

A trailer egy narrátorral kezdődik, aki elmondja, hogy szerették Overworldöt, mielőtt megismerte volna a piglinek kegyetlenségét. A játékban úgy tűnik, hogy a játékmenet középpontjában a játékosok megpróbálják majd legyőzni a piglineket, hogy ez a bizonyos "legenda" ne váljon valóra.

A trailer a játék antagonistájára, a piglinekre koncentrál. Megpróbálják átvenni a hatalmat, és "terjeszteni a kapzsiság és a tűz csapását". A narrátor megemlíti, hogy egy hős hívására hallgatnak, aki vélhetően a játékosok lesznek, ugyanúgy, ahogy a Dungeons esetében az avatárt nevezik hősnek.

Emellett néhány új mobot is jól megnézhetünk, amelyek úgy néznek ki, mint a már létező Nether-lények variációi. A Hoglins úgy tűnik, hogy kockaszerű szörnyekbe gurulnak, amelyek képesek sebzést okozni és gyorsan mozogni.

A játékmenet, amelyből néhány felvételt a trailer mozgóképes részei közé iktattak be, a Dungeonshoz hasonlóan néz ki, inkább animált művészeti stílussal.

A trailer azonban megállt a pontos megjelenési dátum megnevezésénél. Nagyon kevés részletet lehet tudni a játék körül, de néhány dolog ismert. A Mojang érdekes módon nem egyedül dolgozik rajta.

Az eddigi címeik egyedül az övék voltak, de a Legends egy közös projekt lesz. A játékot a Blackbird Interactive, egy kanadai stúdió fogja fejleszteni, amely a Minecraft Earthnél is segédkezett.

Valószínűleg ez is egy többjátékos játék lesz, hasonlóan a Dungeonshoz és a Minecrafthoz, hiszen mindkettőben van egy- és többjátékos lehetőség.

A következő platformok már megerősítették, hogy a megjelenéskor megkapják a játékot:

  • Microsoft Windows
  • Nintendo Switch
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox OneXbox Series X/S

Egyelőre nem tudni, hogy a játékban lesznek-e cross-platform funkciók, de erre nagy esély van, tekintve, hogy a többi játékban is vannak ilyenek.

A Mojangnak ez a harmadik vállalkozása a főjátékon kívül, bár a Story Mode-ról gyakran megfeledkeznek. Ahogy közeledik a megjelenési dátum, valószínűleg több információ is elérhető lesz. A rajongóknak érdemes a hivatalos csatornákon figyelniük a továbbiakat.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
1
angry
0
sad
0
wow
1