A 22w45a Minecraft pillanatkép új, gonosz megjelenést hoz a vexekbe

A Mojang bejelentette a Minecraft új előzetes snapshotját: Java Edition. Néhány új kiegészítés és egy maréknyi finomítás mellett a vex mobok is jelentős változásokat kaptak.

A 22w45a Minecraft pillanatkép új, gonosz megjelenést hoz a vexekbe

A vexek olyan kis mobok, amelyeket az evokerek idéznek meg, és az ellenség megtámadására használnak. Mozgékonyságuknak és repülési képességüknek köszönhetően nehéz lehet őket elintézni.

Bár a Mojang nem változtatta meg a vexek viselkedését vagy a veleszületett életerő/kárát, a 22w45a snapshot jóvoltából új külsőt kaptak. A vexek korábbi vigyorgó arca megváltozott, és a lények összességében kisebbek lettek.

A vexek arca mostantól dühösebbnek és baljósabbnak tűnik, és a csökkentett méretük nem minden, aminek látszik.

Új kinézetű vexek és egyéb újdonságok a Minecraft Snapshot 22w45a-ban

A Minecraft: Java Edition legutóbbi pillanatképénél a vexek meglehetősen kisebbek és haragosabbak lettek.

A Mojang által a Minecraft.net-en közzétett megjegyzések szerint azonban a vexek megtartják a túlméretezett hitboxot, hogy a játékosok az eredeti dizájnhoz hasonlóan le tudják őket ütni. Ez a változtatás azt hivatott biztosítani, hogy a mob a más kinézet ellenére is megőrizze ugyanazt a nehézséget a harcban.

A Minecraft legújabb pillanatképe emellett rengeteg új kiegészítést és egy sor olyan változtatást tartalmaz, amelyek javítják az életminőséget a játék során.

Két új, bambuszhoz kapcsolódó blokk típus került hozzá, köztük a bambusz blokk és a lecsupaszított bambusz blokk. A The Wild frissítés részeként mellékelt zene hangerejét is csökkentették.

Változások történtek a nézői menüben és a Kreatív mód működésében is.

A Kreatív mód leltárképe több leltárfüllel bővült. Számos blokk és tárgy át lett rendezve, hogy jobban elférjen ezeken az új fülekben. A játékosok mostantól szűrhetnek a tárgyak között a blokkok színe alapján, vagy ha azok kizárólag azok számára elérhetőek, akik üzemeltetői jogosultsággal rendelkeznek a szerverükön.

A fejszék a harc fülre kerültek, hogy jobban tükrözzék a fegyver és szerszám státuszukat. Eközben a vöröskő blokkok és tárgyak letisztultak, hogy kevésbé tűnjenek zsúfoltnak a lapon.

Számos további átszervezés történt a Kreatív leltár lapokon. A Java Edition közösségen belül továbbra is fennálló problémás problémák megoldására hibajavítások nagy gyűjteménye is található.

A korábbi pillanatképekhez képest a felsorolt hibajavítások száma több tucatra tehető, és a Minecraft.net hivatalos bejelentő posztjában találhatók.

Mivel ennyi fejlesztés és pozitív változás érkezik ebben a pillanatképben, valószínűleg sok játékos szeretné majd kipróbálni.

A pillanatkép a játékon belüli indítóprogramon keresztül érhető el a Java Edition fül kiválasztása után. A lejátszás gombtól balra egy legördülő lista található, amelyből lehet választani. Általában a játék legfrissebb verziója van kiválasztva, de alternatívaként a legfrissebb pillanatképre is lehet kattintani.

Ha már megtapasztaltad az új funkciókat, bármikor visszaválthatsz a játék aktuális stabil buildjére.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0