Minecraft The Wild frissítés - mi van az 1.19-ben, megjelenési dátum és még sok minden más

Kiderült a Minecraft 1.19-es verziója, de mi kerül bele a Minecraft The Wild frissítés megjelenésekor

Minecraft The Wild frissítés - mi van az 1.19-ben, megjelenési dátum és még sok minden más

Végre lelepleződött a Minecraft The Wild frissítése, az 1.19, és joggal izgul mindenki, hogy mi lesz az újdonság a Minecraft 1.19-ben, amikor megjelenik. Ezek közül néhány elem eredetileg a The Caves & Cliffs Update Part 2-ben lett volna benne (aminek a várható megjelenési dátuma jelenleg "2021 ünnepe"), de ez már későbbre tolódott, míg mások teljesen új funkciók, amiket még soha nem láthattunk a Minecraftban. Ha szeretnél képben lenni a fejlesztésekkel kapcsolatban, akkor itt van minden, amit a Minecraft The Wild frissítésről tudunk, és amit a Minecraft 1.19-től várhatsz, amikor megérkezik.

Mikor jelenik meg a Minecraft The Wild frissítés?


Bár a Minecraft The Wild frissítést 2021. október 16-án, a Minecraft Live show-n jelentették be, türelmesnek kell lenned, és várnod kell egy kicsit, mielőtt kipróbálhatod magad. Jelenleg csak annyit tudunk a Minecraft 1.19-ről, hogy valamikor 2022-ben fog érkezni, bár amint további információkat jelentenek be, azonnal frissítést teszünk közzé itt.

Mi újság a Minecraft The Wild frissítésben


A Minecraft The Wild frissítéssel mindenféle új finomság érkezik a játékba, többek között számos friss biomot fedezhetünk fel a buja mangrove mocsaraktól a hátborzongató földalatti városokig. Az új típusú blokkok extra kézműves és építési lehetőségeket nyitnak meg, míg a további állatok több vadon élő állatot biztosítanak a világok benépesítéséhez. De vigyázz, mert egy új, hátborzongató csőcselék leselkedik a föld alatt, amely csak arra vár, hogy előbukkanjon és levadásszon téged.

Új Minecraft Deep Dark Biome


A Minecraft The Wild frissítéssel kapcsolatos körképünk nyitányaként mélyebbre megyünk a föld alá, hogy megnézzük a Deep Dark Biome-ot. Ott lent ősi városokat találsz felfedezni, amelyek határozottan hátborzongatóak és rengeteg titkot rejtegetnek az árnyékban. Legyetek bátrak és kalandozzatok a sötétségben, mert ott egyedülálló zsákmányt találhattok.

Minecraft Sculk Block


A Deep Dark árnyékos világában találsz egy új anyagot, a Sculkot, valamint a Sculk katalizátor blokkot, ami több Sculkot képez, ha a közelben lévő mobokat megölöd. Ott van még a Sculk Shrieker blokk is, amely aktiválásakor hátborzongató sikolyokat bocsát ki, amelyek hatására lüktető sötétség borul a területre.

Minecraft Wardens


A Minecraft 1.19 új területének legfélelmetesebb dolga azonban a Wardens jelenléte, akik a földből előbukkanó óriási mobok. Megpróbálhatsz elosonni mellettük a sötétségben, amint megjelennek, de éles szaglásuk van, és kiszagolnak, ha túl közel kerülsz hozzájuk. Tartsd magad távol a Wardenektől, miközben rejtett kincseket keresel, mert ha elkapnak, az gyorsan a kalandod végét jelentheti.

Minecraft Mangrove


Hátul a háttérben még több biomot is felfedezhetsz a Minecraft The Wild frissítésben, köztük egy nyírfaerdőt és egy mangrovefákkal teli mocsarat. A mangrovefák képesek a vízben nőni, gyökereik tömbökké alakulnak, amelyek szétterülve átjárókat hozhatnak létre alattuk, és ha kivágod őket, egy új mangrovefa típust kapsz.

Minecraft Sártömbök és agyagtömbök


A mocsár is új blokk típusokat mutat be, mivel a Dirt blokkokhoz vizet adhatsz, így Mud blokkokat hozhatsz létre, és ha egy Mud blokkot helyezel egy Dripstone tetejére, akkor végül lecsapolhatod a nedvességet, így egy Clay blokkot hozhatsz létre. Sártéglákat is készíthetsz majd, hogy friss külsőt adj az épületeidnek. 

Minecraft hajó ládával


Ha a Minecraft 1.19-ben szeretnéd felfedezni a mocsarat, vagy bármilyen más, sok vízzel teli területet, akkor az új ládás csónak lehet az, amire szükséged van. Ezzel a hajóval egy praktikus ládával a fedélzeten utazhatsz a folyókon és tavakon, így rengeteg nyersanyagot gyűjthetsz össze kedvtelésedre anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hol tárolj mindent.

Minecraft békák, ebihalak és szentjánosbogarak



Végül a Minecraft The Wild frissítéshez több új állat is érkezik, amelyekkel találkozhatsz kalandjaid során. A Minecraft békák a víz közelében ugrálnak, boldogan ugrálnak a helyükön, és időnként leesnek a liliomfoltjukról, miközben megpróbálják megenni a fejük felett lebegő szentjánosbogarakat. Más állatokkal ellentétben, amelyek kisebb változataikból nőnek ki, ezek a békák valójában a vízben úszkáló ebihalakból fejlődnek ki, amelyeket egy vödörrel el lehet fogni, és különböző területekre lehet vinni.

A békáknak három változata fejlődhet ki a Minecraft 1.19-ben, annak a biomnak a hőmérséklete alapján, amelyben felnőnek. A hagyományos békák mellett a hideg biomban havas békák, míg a meleg biomban trópusi békák fejlődnek. A fejlesztők azt ígérték, hogy mindegyik változat valami egyedit fog nyújtani a játékosoknak, bár még fejlesztés alatt állnak, így még nem dőlt el, hogy pontosan mit.

Mi a reakciód?

like
50
dislike
2
love
20
funny
6
angry
1
sad
2
wow
27