A Totem of Undying 5 legjobb használata a Minecraftban

A Totem of Undying egy értékes tárgy, amelyet gyakran ejtenek el az Evokers-ek a Minecraftban.

A Totem of Undying 5 legjobb használata a Minecraftban

Ha egy játékos a Totem of Undyingot a fő- vagy mellékkezében tartja, az megkímélheti őt a játékban a halál bármely formájától.

A Totem of Undying akkor aktiválódik, amikor a játékos életereje lemerül. Azonnal visszaállítja a játékos életerejének fél szívét.

A Totem of Undying eltávolít minden állapothatást, és 40, illetve 45 másodpercre elindítja a Regeneration II-t a Java és Bedrock kiadásokban. A játékosok emellett 40 másodpercnyi tűzállóság I-et és öt másodpercnyi abszorpció II-t kapnak.

A Minecraft játékosok legjobb módja a Totem of Undying használatára

5) Díszítés


A Minecraft játékosok dekorációként használhatják a Totem of Undyingot. A totemet például elhelyezhetik egy tárgykeretben. Néhány játékos ezt olyan dolgok kiemelésére használta, mint például a trófeaszobák vagy a kincses szobák. Eközben mások egész szentélyeket hoztak létre az Undying Totem köré.

Nyilvánvalóan nem ez a leghasznosabb felhasználási módja, de sok különböző építményt szépen feldobhat.

4) Felfedezés


A Minecraft világának felfedezése veszélyes vállalkozás lehet. Az ellenséges mobok egy pillanat alatt felbukkanhatnak, és a játékosokat nagyon kompromittáló helyzetbe hozhatják.

Néha a játékosok egyszerűen nem tudják legyőzni az Overworld veszélyeit, minden igyekezetük ellenére sem. Egy Totem of Undying, amely egy második esélyt ad a játékosoknak, hatalmas különbséget jelenthet az ilyen helyzetekben. A totem azt is megakadályozza, hogy a játékos leltára egy potenciálisan veszélyes területre kerüljön.

3) Az épületbalesetek elkerülése


A Minecraft túlélő módjában a magas építmények építése kissé szorongáskeltő lehet. Egyetlen rossz lépés miatt a játékos a halálba zuhanhat. Még akkor sem garantált a túlélés, ha a játékosok egy leszállótömböt helyeznek el, vagy vizet vezetnek alájuk.

Az Undying Totemmel azonban nincs miért aggódni. A totem megőrzi a játékos életét, és visszaállítja az egészségét, függetlenül attól, hogy milyen mélyre esik.

2) A generált struktúrák kiürítése


A Minecraftban az Overworld, a Nether és a Vég dimenziókban különböző szerkezetek generálódhatnak az Overworldben, a Netherben és a Vég dimenziókban. Ezek az építmények rengeteg kincset rejtenek, amelyeket ki lehet fosztani. Ezek a kincsek azonban ritkán biztonságosak.

A Nether-erődök hemzsegnek a Wither-csontvázaktól és a Blaze-ektől, míg az óceáni műemlékek tele vannak rakva Guardians és Elder Guardians-okkal. Még a jól felszerelt játékosok is bajba kerülhetnek, amikor a generált építményeken keresztül merészkednek.

Azonban egy Totem of Undying segítségével egy rosszul meghozott döntés nem lesz teljesen végzetes a játékosok számára.

1) A főnökökkel való küzdelem


Az olyan főnökökkel való küzdelem, mint az Ender Dragon és a Wither, nehéz lehet a Minecraftban, különösen azoknak a játékosoknak, akik még nem harcoltak velük korábban, és nem tudják, mire számítsanak.

A Totem of Undying nem biztosítja a győzelmet ezekben a helyzetekben, de a játékosoknak egyfajta mulligan-t biztosíthat. Ha a játékosoknak extra időre van szükségük, hogy rájöjjenek a főnök mintáira, az Undying Totem esélyt adhat nekik, hogy kipihenjék a korai hibákat, és nagyszerű módon visszatérjenek.

A játékosok használhatják a Tűzvédelem varázslatot és a Regeneráció hatást is, hogy megbirkózzanak az Ender Dragon tüzével, illetve a Wither gyorsan károsító állapothatásával.

Mi a reakciód?

like
6
dislike
1
love
2
funny
0
angry
0
sad
1
wow
1