Minecraft Live ma (október 15.): livestream link minden régióban

Végre itt a Minecraft Live 2022. Néhány óra múlva a Mojang világszerte rajongók millióinak mutatja be az összes új frissítést és projektet, amin dolgozik. Ez az év legnagyobb eseménye a fejlesztő számára, és nem véletlenül.

Minecraft Live ma (október 15.): livestream link minden régióban

A Mojang már jó ideje hype-olja az eseményt. Augusztusban Agnes Larsson játékigazgató a Minecraft Now livestreamjében jelentette be az élő esemény megjelenési dátumát. Azóta a játékosok minden lehetséges közösségi médiaplatformot elárasztottak, hogy megvitassák mindazt, amit az esemény kínálhat.

A mob-szavazás új jelöltjeit is felfedték. A szavazási ablak már most nyitva van, és ma (október 15-én) 12:00 órakor EDT zárul.

Mikor nézheted ma (október 15-én) a Minecraft Live-ot?

Szeptember 8-án a Mojang kiadott egy trailer videót a Minecraft Live 2022-ről. Ez egy vidám videó volt, amelyben elárulták az esemény kezdési dátumát és időpontját.

A Minecraft Live 2022 ma (október 15-én) 12:00 órakor EDT-kor kezdődik. Az esemény általában körülbelül két órán át tart, így valószínűleg 14:00 óra EDT körül ér véget. Az előző, 2021-es élő esemény két óra 15 percig tartott.

Itt vannak az esemény időzítései más régiókban:

  • Budapest - 18 óra (2022. október 15.)

Hol nézheti az élő eseményt

Mivel a Minecraft Live 2022 virtuálisan kerül megrendezésre, a rajongók csak online nézhetik.

Az előző évhez hasonlóan az eseményt a Minecraft hivatalos weboldalán, a Facebookon, a YouTube-on és a Twitch-en közvetítik. A Mojang általában minden platformon streamel, hogy minél több embert elérjen.

A hivatalos streamek mellett több száz tartalomkészítő is streamelni fogja a Minecraft Live 2022-et, ha rendelkeznek a Mojangtól kapott jogokkal és engedélyekkel. Ez egy remek módja az esemény megtekintésének, hiszen a rajongók élőben láthatják kedvenc tartalomkészítőik reakcióit a fejlesztőcsapat által bemutatott legújabb funkciókra.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0