Minecraft 1.19.31 javítási jegyzetek: Minden, amit tudnod kell

A Bedrock Editionhöz 2022. október 4-én megjelent Minecraft 1.19.31-es frissítése rengeteg változást hozott a játékba. Egy gyors kör hibajavítást hoz, miközben új érintésvezérlést is hoz a mobilplatformokra.

Minecraft 1.19.31 javítási jegyzetek: Minden, amit tudnod kell

A Minecraft 1.19.31-es verziója a The Wild Update újabb követő frissítése. Nem olyan nagy és nem olyan jelentős, mint az 1.19-es verzió utáni korábbi frissítések, de a mobilplatformokra vonatkozó változásoknak nem kevés rajongó örülhet.

A Bedrock Edition Xbox-os iterációját szintén teljesítményalapú frissítésekkel várják. Az összeomlások és a tartósan fennálló hibák eltakarítása is pluszban van.

Az alábbiakban a játékosok egy gyors összefoglalót találnak az 1.19.31-es verzió minden javításáról és kiegészítéséről. Ne feledjétek, hogy ez a frissítés jelenleg csak a Bedrock-felhasználóknak szól, és a Java-párja egészen más lehet.

A Minecraft 1.19.31-es frissítése kicsi, de a javításai jelentősek

Minecraft: Bedrock Edition 1.19.31-es frissítése inkább tekinthető hotfixnek, mint jelentős tartalmi frissítésnek. A hotfixek azonban hihetetlenül fontosak egy játék hosszú távú életében. Biztosítják, hogy a dolgok zökkenőmentesen működjenek, és a játékélményt ne akadályozzák hibák és összeomlások.

A teljesítmény javulására egyáltalán nem lehet panasz, különösen mivel a Minecraft a legkülönfélébb hardvereken fut.

Általános változások

  • 2022. október 5-én a játék Xbox-verziója elkezd kapni egy frissítést, amely javítja az általános teljesítményt a platformon. Feltétlenül ügyelj arra, hogy a frissítés alkalmazása előtt ne távolítsd el a játékot, különben az adataid végleg elveszhetnek. A javítások szakaszosan kerülnek bevezetésre, és jelentős mennyiségű eszköztárolót vesznek igénybe. Jó ötlet lehet, ha felszabadítasz némi extra tárhelyet a közelgő teljesítményfrissítésekre való tekintettel.
  • A mobileszközökön új érintésvezérlők kerülnek bevezetésre. Ezeket a Beállítások > Vezérlők > Érintés menüpontban lehet elérni, ahol az új vezérlők be- és kikapcsolhatók. Meg kell jelennie egy legördülő menünek, amelyben a játékosok választhatnak az érintéses, a kereszttávcsöves vagy a klasszikus séma között.

Hibajavítások

  • Különböző, játék közben előforduló összeomlásokat javítottunk.
  • A fekete pixel hiba (MCPE-162421) a Pocket Edition esetében javításra került. A terepet többé nem borítják furcsa fekete pixelek a térképek megtekintésekor.
  • A Teljes billentyűzet játék funkció használatakor a Leltár billentyű többé nem lesz véletlenül feloldva.
  • Miután először léptek be egy Vég portálra a Realms-on, néhány játékos arról számolt be, hogy karaktereik a Vég obszidián platformja alá, az Ürességbe zuhantak. Ezt kijavítottuk, és a játékosok mostantól rendszeresen beléphetnek a dimenzióba a Realms-on.

Bár ez egy kis Minecraft-frissítés, a fent vázolt javítások elég jelentősek. Az Xbox teljesítményjavulása üdvözlendő, és a Pocket Edition felhasználók számára az új vezérlési séma is érdekes újdonság. Az összeomlások és a szokatlan grafikai hibák megelőzése szintén értékelendő.

A javítások ellenére a The Wild Update után még mindig rengeteg hiba és teljesítményprobléma van jelen. A Mojang aktívan dolgozik ezen problémák megoldásán. Remélhetőleg a jövőbeli Minecraft-frissítésekben kezelhetőek lesznek.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0