Minecraft: Snapshot 7 érkezik kisebb változtatásokkal az elytrában és még több mindenben

A kísérleti snapshotok végére értünk.

Minecraft: Snapshot 7 érkezik kisebb változtatásokkal az elytrában és még több mindenben

A Mojang Studios ismét új tesztekkel jelentkezik a Minecrafthoz és a közelgő 1.18 Caves and Cliffs Update második részéhez. Minecraft: Java Edition 1.18 kísérleti Snapshot 7 már tesztelhető, és tovább finomít az idén később érkező, átütő világgenerálási változásokon. Ez a kísérleti pillanatkép azonban jóval kisebb, mint mondjuk elődje, az 1.18 kísérleti Snapshot 6, mivel a Mojang most új cél felé fordul.

Valószínűleg ez az utolsó kísérleti Snapshot, amit láthatunk, legalábbis egy ideig, mivel a Mojang azon dolgozik, hogy az összes új funkciót és kiegészítést, amit teszteltek, átültesse a Minecraft összes verziójának normál snapshotjaiba és bétáiba. Ez azt jelenti, hogy hamarosan több játékos is kipróbálhatja az összes változtatást, és ez azt jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk az 1.18 Caves and Cliffs Update második részének teljes kiadásához. Remélhetőleg hamarosan többet megtudunk arról, hogy a Mojang hogyan kívánja kezelni ennek a kolosszális frissítésnek a fejlesztésének a végét.

A Minecraft a valaha készült egyik legnagyszerűbb játék, és a Java Edition minden bizonnyal kiérdemli az egyik legjobb PC-s játéknak járó címet. Ezt tovább bizonyítja a legjobb Minecraft játékok és ajándékok átfogó listája is, amely mindenki számára tartalmaz valamit.

A Minecraft teljes changelogja:

Változások
- A nudlibarlangok bármilyen magasságban generálódhatnak, már nem y 130-nál van a felső határ. Ez azt jelenti, hogy néha apró barlangnyílásokat és repedéseket találsz a hegycsúcsokon. Óvatosan lépkedjetek
- A terep egyes részei valamivel simábbak lettek (kevesebb 3d zaj a technikai nyelven szólva).
- Elytra nem szenved tartóssági sérülést siklás közben, csak rakéták használatakor. Tehát nem KELL javító vagy törésmentesítő varázslatokkal rendelkezned ahhoz, hogy használhasd az elytrádat, különösen most, hogy magasabb hegyek és sziklák vannak, ahonnan kilőhetsz.
- Az elytra rakéta boost egy kicsit gyengébb, így nem tudsz olyan gyorsan repülni a rakétákkal. Ezt több okból is teszteljük:
- Az Elytra rakéta booster olyan gyors, hogy más közlekedési eszközök szinte feleslegessé válnak. Szeretnénk egy kicsit kiegyensúlyozni.
Még a Minecraft korábbi verzióiban is a legtöbb szerver laggol, amikor a játékosok elytrával és rakétákkal repülnek, mert gyorsabban repülnek, mint ahogy a darabok be tudnak tölteni. Az új világmagassággal ez valószínűleg még rosszabb lesz.
Most már sokkal több menő terep van, amit élvezhetsz, nem akarsz túl gyorsan elzúzni az összes mellett, igaz?
Vedd figyelembe, hogy a siklósebesség változatlan. Ez csak a rakétakilövést érinti.

Ismert problémák
Ezeket a problémákat mind a következő normál snapshot sorozatban kezelik, és a kísérleti snapshotokban nem lesznek javítva.
- Alacsony teljesítmény
- Az alföldi terep összezavarodott
- A végoszlopok nem generálódnak (viszont generálódnak, amikor respawnolod a sárkányt...)

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0

IP: szerver.balkercraft.eu


IP: szerver.balkercraft.eu


IP: szerver.balkercraft.eu