Hogyan használd a texturepackeket a Minecraftban (2022)

A Minecraft egyike azoknak a játékoknak, amelyek nyíltan lehetővé teszik, hogy mindenféle harmadik féltől származó módosítást telepíts az alapjátékhoz, és teljesen új módon tapasztald meg azt. Ezért van az, hogy a népszerű sandbox játék már olyan régóta létezik, és a közösség folyamatosan növekszik és virágzik. A módosítások egyik legjobb típusa a texturepackekeknek.

Hogyan használd a texturepackeket a Minecraftban (2022)

Ezek a modok kisebb változatai, amelyek megváltoztatják a mobok, blokkok, tárgyak és egyebek textúráját és külső megjelenését anélkül, hogy az alapvető játékmechanikát és grafikát megbolygatnák. Ezért elég biztonságosak és könnyen telepíthetők közvetlenül a Minecraftba.

Ha új vagy a moddolásban, ez az egyszerű oktatócikk segít abban, hogy könnyedén telepíthesd a texturepackeket .

A Minecraft texturepackek telepítésének és használatának lépései 2022-ben
Minecraft Java kiadás


A texturepackek telepítése a Java Editionben kicsit trükkösebb, mint a Bedrockban, mivel néhány fájlt ide-oda kell mozgatnod. A másik oldalról viszont sokkal több erőforráscsomag érhető el a Minecraft régebbi verziójához. Itt vannak az egyszerű lépések, amelyeket követni kell:

1) Töltsd le a kompatibilis texturepackeket

Először is menj át a CurseForge oldalra, amely a legnagyobb adatbázis a texturepackek és egyéb modok számára. Keress rá arra a Minecraft modra, amelyet telepíteni szeretnél, és gondosan keresd meg a kompatibilis játékverziót. Sok erőforráscsomag nincs frissítve a legújabb verzióra, és nem fog működni.

Miután kiválasztottad a kívánt és kompatibilis texturepack, töltsd le a készülékedre.

2) A texturepack átvitele a játék könyvtárába

A következő lépés, hogy nyisd meg a játékot, és menj a beállítások fülre, ahol megjelenik az "Texturepack csomagok" fül. Ezen a lapon a 'Nyisd meg az erőforrás csomagokat' mappára kell kattintanod. Ez minimalizálja a játékot, és megnyit egy mappát, ahová az összes erőforráscsomagnak kerülnie kell ahhoz, hogy működjön a játékban.

Fogd az texturepack csomag .zip fájlját, és illeszd be a mappába. Így a játék képes lesz felismerni a csomagot és működésre bírni. Menj vissza a játékba, és válaszd ki a letiltott csomagokat a bal oldali oszlopból, hogy átkerüljön a jobb oldali oszlopba, és engedélyezd.

Minecraft Bedrock Edition
A Minecraft Bedrock Editionben sokkal egyszerűbb bármilyen texturepack telepítése, mivel nem kell fájlokat mozgatnod. Az alábbiakban egyszerű lépéseket kell követned a Bedrock Edition letöltéséhez és telepítéséhez:

1) Töltsd le a kívánt texturepacket

A legjobb hely, ahonnan ezeket a csomagokat a Bedrock Editionhöz letöltheted, az MCPEDL. Menj a weboldalra, és keresd meg a játék legújabb verziójával kompatibilis texturepacket.

2) Nyisd meg a letöltött fájlt a csomag importálásához.

Amint a kívánt texturepack letöltődik, észre fogod venni, hogy a fájl a játék logójává változik. Ez azért van, mert a fájl közvetlenül megnyitja a játékot, és automatikusan importálja annak összes tartalmát. Amint a folyamat befejeződött, élvezheti a játékban a módosításokat.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0