Az 5 legjobb Minecraft szerver, amihez ingyenesen lehet csatlakozni

A Minecraftot többféleképpen lehet megtapasztalni. A játékosok választhatnak, hogy egyedül játszanak és túlélnek a hatalmas nyílt világban, vagy több ezer másik játékossal együtt játszanak egy szerveren.

Az 5 legjobb Minecraft szerver, amihez ingyenesen lehet csatlakozni

A Minecraftnak hatalmas többjátékos közössége van, amely folyamatosan új szervereket készít, ahol a játékosok összegyűlhetnek és együtt játszhatnak. A zárt és személyes szervereken kívül van néhány népszerű Minecraft szerver, amelyekhez teljesen ingyenesen lehet csatlakozni. Íme az 5 legjobb ingyenes Minecraft szerver közül.

Top 5 ingyenesen csatlakozható Minecraft szerver

5) Mining Dead


Ahogy a neve is mutatja, ezt a népszerű szervert a híres 'The Walking Dead' tévésorozat ihlette. Ezen a szerveren a játékosok felfedezhetik a sorozat pontos térképes ábrázolását, és játszhatnak az egyik karakter szerepében. A játékosok harcolhatnak más játékosokkal a szerveren, vagy ölhetnek egyedi készítésű zombikat.

Itt a szerver címe a csatlakozáshoz: us.miningdead.com

4) Grand Theft Minecart


Ezt a szervert főleg egy másik híres játéksorozat, a Grand Theft Auto ihlette. Ez a szerver egy hatalmas térképet kínál, ahol a játékosok együtt játszhatnak. Vásárolhatnak házakat, lövöldözhetnek fegyverekkel, küldetéseket teljesíthetnek és még sok minden mást, pont úgy, mint a GTA-ban. Ez a Minecraft szerver az eddigi két legnagyobb játék zseniális keverékét kínálja.

Itt van a Grand Theft Minecarthoz való csatlakozáshoz szükséges szerver címe: mc-gtm.net

3) Mineplex


A Mineplex az egyik legnagyobb Minecraft szerver a világon. Tele van mindenféle minijátékokkal és kalandpályákkal, amelyekkel a játékosok órákon át játszhatnak. A versenyjátékoktól kezdve a PvP-n át az építmények építéséig a Mineplexen minden megtalálható.

Itt a szerver címe a Mineplexhez való csatlakozáshoz: us.mineplex.com

2) Hypixel


Vitathatatlanul a legnagyobb és legnépszerűbb ingyenesen játszható Minecraft szerver a Hypixel. Rengeteg többjátékos minijátékkal és szórakoztató kalandtérképekkel a Hypixel több ezer játékos otthonává vált. Fokozatosan nőtt a népszerűsége, és versenyre kelt a hasonló játékmenetet kínáló Mineplexszel.

Itt a szerver címe a csatlakozáshoz: mc.hypixel.net

1) BalkerCraft


A BalkerCraft Magyarország egyik legnagyobb szervere, amely számos minijátékot és még privát szervereket is kínál. Különböző PvP szerverek közül választhatsz, mint például a BuildFFA, SkyPvP és még sok más. Ha saját ötleteiddel szeretnél egy szervert létrehozni, akkor a BalkerCrafton létrehozhatsz egy privát szervert is!

Itt a szerver címe a csatlakozáshoz: play.balkercraft.eu

Mi a reakciód?

like
47
dislike
14
love
12
funny
5
angry
13
sad
15
wow
26