Hogyan szavazhatsz Snifferre a Minecraft Live 2022 Mob Vote-ban?

Tegnap a Minecraft adott egy kis ízelítőt arról a három választásról, amely a következő Mob Vote-ban elérhető lesz. Október 15-én derül ki a 2022-es Mob Vote győztese, de a crafterek nem tudták, hogy mire szavazhatnak, amikor eljön az idő.

Hogyan szavazhatsz Snifferre a Minecraft Live 2022 Mob Vote-ban?

Egy rövid teaser nyújtott némi betekintést a mobok szerepébe, de sem nevet, sem képet, de még teljes leírást sem kaptak.

Mivel már nem sok idő maradt arra, hogy a Mojang mindhárom mobot felfedje, megkezdték az információk kiosztását. Az egyik mobot végre felfedték: A Sniffer. Itt van, hogy mit csinál, hogyan lehet rá szavazni, és még sok minden más.

Minecraft Live 2022: bejelentették az első Mob Vote jelöltet


A Sniffer az első mob, akit lelepleztek, és kapott egy hivatalos bejelentő trailert a YouTube-on. Tiny Agnes és Tiny Jens azt a feladatot kapták, hogy nyomozzanak a rejtélyes események után, és felfedezték a Sniffert.

A mobot úgy mutatták be, hogy úgy néz ki, mint egy szögletes tojás, de megfordult és elsétált. Egy teknősre hasonlít, de a videó rámutatott, hogy valójában egy ősi csőcselékről van szó.

Tiny Agnes szerint:

"Imádták a növényeket, és a földet szaglászva találták meg a magokat a legimádnivalóbb módon".


A mob egykor kihalt, de most visszatér a túlvilágra, és potenciálisan újra benépesül, ha megnyeri a Mob Vote-ot.

Úgy tűnik, a Sniffer szerepe hasonló lesz az Allay-éhez, aki a játékosok által neki adott tárgyakat fogja megtalálni. Úgy tűnik, hogy a Snifferek megtalálják a földben a rendelkezésre álló magokat, amelyeket a játékosok aztán elültethetnek.

Allay egy segítőkész mob a játékosok számára, és a kezdeti megjelenés alapján a Sniffer is az lesz.

A két jelölt, akivel szemben áll, még nem került nyilvánosságra, így megvan rá az esély, hogy a végén a legrosszabb mob lesz, de a Sniffer ígéretes, és nagyon szórakoztató lehet, ha a Minecraftba kerül.

Az idei szavazás más lesz, mint a korábbi Minecraft Mob Votes. Általában a hivatalos Twitter-fiók közzétesz egy szavazást a három lehetőséggel, ahol a szavazóknak rövid idő áll rendelkezésükre, hogy a kedvenc mobjukra szavazzanak.

Ha az idő letelt, a két legjobb mob bekerül egy végső szavazásba, ahol a szavazatokat újra összesítik. A végső győztes a következő nagy frissítéssel kerül be a játékba.

Ez a módszer azonban nem volt inkluzív, különösen azon játékosok számára, akik nem rendelkeznek Twitterrel. Idén a Mojang sokkal több játékosnak ad lehetőséget a szavazásra.

A PC-s játékosok számára a Minecraft Launcherben az október 15-i livestream előtt 24 órán keresztül lehet majd szavazni. A Bedrock játékosok csatlakozhatnak egy speciális, a szavazásnak otthont adó szerverhez, ahol minijátékok és más dolgok is lesznek.

Végül mindenki hozzáférhet a hivatalos weboldalhoz, amely a szavazás harmadik célpontja lesz. A szavazást, első alkalommal, a leadás után 24 órán belül lehet módosítani. A győztesre csak a stream során derül fény.

Mi a reakciód?

like
15
dislike
2
love
2
funny
0
angry
0
sad
1
wow
4