Top 5 Minecraft 1.19 textúra csomagok a jobb minőségért

A Minecraft 1.19 a népszerű sandbox játék legújabb verziója. A Mojang még 11 évvel a játék megjelenése után sem változtatott jelentősen a játék grafikáján. Még mindig alapvető világítási és árnyékmotorokkal rendelkezik, blokkos textúrákkal minden irányban, ahová a játékosok néznek. Szerencsére a játék erősen modolható mindenféle modokkal és textúracsomagokkal.

Top 5 Minecraft 1.19 textúra csomagok a jobb minőségért

A textúracsomagok és az erőforráscsomagok olyan kisebb modok, amelyek megváltoztatják a Minecraft látványvilágát anélkül, hogy a játék fő kódjába belepiszkálnának. A kezdők esetleg összezavarodhatnak a textúracsomagok és az erőforráscsomagok között. Tisztázzuk, hogy mindkettő némileg hasonló, és ugyanúgy működik. Íme néhány nagyszerű textúracsomag, amelyek teljesen megváltoztathatják a játék kinézetét.

Top 5 textúracsomag a Minecraft 1.19-hez a minőség javítására, rangsorolva
5) Kerek fák

Az alkalmi játékosok számára a fák a Minecraftban elég furcsán nézhetnek ki, mivel teljesen blokkokból állnak. Ahogy a neve is mutatja, ez az ügyes textúracsomag a tömbszerű fatörzseket henger alakú fákká alakítja át, ezzel még realisztikusabbá téve a játékot.

Ez a bizonyos textúracsomag nagyon jól illik egy másik, Better Leaves nevű csomaghoz, amely az éles, tömbszerű levéltömböket szórja szét, és a leveleket véletlenszerűen rendereli.

4) Motschen's Better Leaves

Mint már említettük, ez egy briliáns textúracsomag, amely növeli a levélblokkok lombozatát, lehetővé téve a levelek renderelését a blokk hitboxán túl. Mivel ugyanaz a modder készítette, aki a Round Trees textúracsomagot is, a kettő rendkívül kompatibilis.

A levélblokkok az egyik legrealisztikusabb dolog, amit a játékosok a játékban láthatnak, mivel a valós életben a levelek és ágak véletlenszerű mintázatokban alakulnak ki. Ezért ennek a textúracsomagnak a használata realisztikusabb játékélményt nyújt.

3) Friss animációk

A mobok a játék legélénkebb elemei közé tartoznak, mivel képesek mozogni a világban, és különböző viselkedéseket mutatnak. Mozgási viselkedési mechanikájuk azonban más játékokhoz képest rendkívül egyszerű. Ez az a pont, ahol a Fresh Animations valóban segít.

Ez a mod drasztikusan megváltoztatja a mobok járását, futását és a környezetre adott reakcióit. Sőt, ez a mod még a szemeket is megváltoztatja minden mobnál, lehetővé téve, hogy a szemgolyók a fejjel együtt mozogjanak.

2) Dramatikus égbolt

A blokkok és mobok textúrái mellett az égbolt textúrái is megváltoztathatók néhány textúracsomaggal. A Dramatic Skys az egyik legjobb, ha a játékosok jó minőségű felhőket szeretnének, és azt, hogy az égitesteket is láthassák.

A Dramatic Skys még az égbolt különböző változataival is büszkélkedhet. Mivel az égbolt a való életben sosem ugyanolyan, ez a textúracsomag pontosan ábrázolja ezt a játékban. A mod még az égboltot is megváltoztatja, annak alapján, hogy a játékos éppen melyik biomban tartózkodik.

1) Unity

Ha a játékosok olyan textúracsomagot keresnek, amely egyszerre több elemet is érint, a Unity egy nagyszerű választás. Nemcsak az egyes blokkok textúráit változtatja meg, hanem egyedi égbolttextúrákat is kínál, amelyek elképesztő látványt nyújtanak.

A shaderek használata esetén ez a textúracsomag igen hatékony. Még tükröződéseket is ad bizonyos blokkokhoz, lehetővé téve számukra, hogy visszaverjék a bármilyen fényforrásból érkező fényt, ami még szebbé teszi a játék megjelenését.

Mi a reakciód?

like
7
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0